Klar til at tage en snak?

Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning.

PORTSERVICE TIL ERHVERV OG INDUSTRI

billede port 4

Port- og dørløsninger fremstillet specielt til det barske danske klima
Hos Sjællands Tømrer og SnedkerService tilbyder vi alt inden for montage, service, reparation og vedligeholdelse af porte.  Vi hjælper gerne med en totalløsning, som passer præcis til dit behov. Vi laver alt fra garager og garageanlæg, sportshaller, produktionsbygninger, maskinhaller, stalde og service til industri- og erhvervskunder.

Vi tilbyder alle former for reparation og vedligeholde af porte, garageporte og portautomatik:

  • Montering af porte
  • Udskiftning af porte
  • Reparation af porte
  • Vedligehold af porte
  • Portautomatik
  • Portservice

Kvalitet frem for alt
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores løsninger er fremstillet specielt til det barske danske klima. For alle produkter gælder det, at de lever op til de højeste kvalitetskrav og overholder alle internationale sikkerhedskrav og EU-direktiver.

Service til erhvervskunder
Hvis porte er en væsentlig del af din virksomheds dagligdag, ved du, hvor vigtigt det er, at de kører så problemfrit som muligt. Det kan både gå ud over dine kunder og din egen virksomhed, hvis I oplever problemer med jeres porte med jævne mellemrum.

Portservice sikrer dig, at dine porte bliver vedligeholdt. Og opstår der problemer, rykker vi hurtigt ud, og fikser det, så du ikke skal bekymre dig mere om det.  Ved at bruge Sjællands Tømrer og SnedkerService, er du også sikker på, at du overholder arbejdstilsynets krav om et årligt eftersyn af industriporte.


Tænker på miljøet
Vi anvender selvfølgelig kun godkendte materialer i høj kvalitet produceret af pålidelige og kompetence leverandører, der går op i bæredygtighed.


Har du spørgsmål?
Vi har en portmontør ansat i Sjællands Tømrer og SnedkerService, der har 15 års erfaring inden for området, så har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er altid parate til at give dig et godt tilbud – naturligvis uforpligtende. Sjællands Tømrer og SnedkerService har kunder på hele Sjælland.


Byg Garanti – vi er selvfølgelig medlem
Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti – dit økonomiske sikkerhedsnet, som sikrer dig kvaliteten af vores arbejde.