Klar til at tage en snak?

Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning.

Kom helt tæt på dine nye gulve

MINI-test-7

Hvad skal jeg vælge af nye gulve?
Det er et rigtig godt spørgsmål. For hvad passer til huset? Hvad er holdbarheden? Hvad er prisforskellen? Det er nok blot nogle af de spørgsmål, du sidder med. Men hos Sjællands Tømrer og SnedkerService gør vi ekstra meget ud af, at hjælpe dig til at få netop det gulv, som du har drømt om.

Vi viser dig det hele
Sjællands Tømrer og SnedkerService tager dig med hen til et showroom fyldt med forskellige gulve og mærker. Her kan du danne dig et indtryk af de forskellige typer af gulve. Og har du spørgsmål? Så har du Sjællands Tømrer og SnedkerService lige ved din side. Sammen gennemgår vi fordele og ulemper, holdbarhed, priser, og snakker om, hvilke modeller der vil passe til din bolig.


Sådan holder du dine nye gulve
Har man investeret mange penge i et nyt lækker trægulv, så vil det være synd, at se det gå til, før tid, fordi man ikke har fået nok viden om, hvordan man behandler det korrekt. Derfor gør vi ekstra meget ud af at vejlede dig, så dine kvalitetsgulve kan holde i flere hundrede år. 

Tænker på miljøet
Vi anvender selvfølgelig kun godkendte materialer i høj kvalitet produceret af pålidelige og kompetence leverandører, der går op i bæredygtighed.

Har du spørgsmål?
Vi er altid parate til at give dig et godt tilbud på en renovering eller udskiftning af dine døre og vinduer – naturligvis uforpligtende. 

Sjællands Tømrer og SnedkerService har kunder på hele Sjælland.

Byg Garanti – vi er selvfølgelig medlem
Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti – dit økonomiske sikkerhedsnet, som sikrer dig kvaliteten af vores arbejde.