Klar til at tage en snak?

Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning.

Når skaden er sket

Biler 3

Hvem arbejder vi for?

 • Vi arbejder for forsikringsselskaber som interne og eksterne håndværkere.
 • Vi arbejder for erhvervskunder og samarbejdspartnere inden for tømrer, vvs, el, maler og rengøring.
 • Vi arbejder for de private, som har fået skader og ønsker deres egen personlige håndværker fra start til slut.


Når skaden er sket
Når skaden er sket, står vi klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os. Vi rykker akut ud. Vi sætter os ind i din sag og hjælper dig, så du ved præcis, hvordan du skal forholde dig.

Vi giver dig en komplet køreplan - en skadesrapport.

Rapporten kan blandt andet indeholde:

 • Skadelokation: Sted skaden er sket
 • Plantegninger: Plantegning over skaden og skadeområdet
 • Foto: Foto af skaden
 • Debitor: Hvem der skal betale for skaden
 • Skadesårsag: Udførlig tekst om, hvad årsagen til skaden er
 • Beskrivelse samt tiltag: Udførlig tekst om, hvilke tiltag der vil blive gjort
 • Reetablering: Udførlig tekst om genskabelse af skaden
 • Priser: Priser på både tiltag, affugtning og reetablering sendes

En skade involverer ofte flere forskellige håndværkere. Derfor har Sjællands Tømrer og SnedkerService samlet et stærkt team af lokale håndværkere, så vi sammen kan give dig præcis den hjælp, du har brug for.


Har du spørgsmål?

Det kan være ret svært at overskue, hvad der skal gøres, når skaden er sket. Derfor er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.


Er det os, der skal udbedre din skaden?
Hvis ja, så kan du i hvert fald være sikker på, at det vil ske efter gældende lovkrav og med vores sans for godt håndværk. Med erfaring, præcision og omhyggelighed er Sjællands Tømrer og SnedkerService nemlig et firma, der holder de gamle dyder i hævd. Vi elsker godt håndværk, og så er vi specialister inden for fugtteknik. 


Frygter du også for skimmel?
Skimmelsvamp ligger på lur i alle boliger. Ofte vil skimmelsvampen vise sine tydelige tegn, men skimmelsvamp kan også gemme sig i konstruktionerne, uden man direkte kan se det. Der findes flere forskellige metoder til at undersøge, om du har skimmelsvamp, og det kræver ofte professionel hjælp. Hos Sjællands Tømrer- og SnedkerService tager vi skimmelsvamp seriøst, specielt fordi det kan være sundhedsskadeligt for mennesker. Og er der tale om et skimmelsvamp-angreb i en lukket konstruktion, så kan det anbefales at få en professionel ud, der kan undersøge dit hus for dig.

Hos Sjællands Tømrer- og SnedkerService tilbyder vi sanering af skimmelvækst efter alle de anerkendte metoder. Først foretager vi en omfangsbestemmelse af skimmelvæksten, vi afdækker skimmelen, så vi sikrer at den ikke spredes yderligere, vi udpeger den eller de bedste metoder til at løse problemet, vi afrenser og til sidst kvalitetssikre vi vores arbejde.   


Udstyret i orden
For at kunne udbedre skader på den mest effektive og hensigtsmæssige måde, handler det om at have udstyret i orden, og det har vi hos Sjællands Tømrer og SnedkerService. Vi har blandt andet det nyeste måleudstyr inden for fugtstyringsteknologi, som sikrer, at vores arbejde bliver præcist hver gang. Vi har affugtere i mærket Cortex og Munters og kører med afsorptionsaffugtere. 


Tænker på miljøet

Hos Sjællands Tømrer og SnedkerService anvender vi selvfølgelig kun godkendte materialer i høj kvalitet produceret af pålidelige og kompetence leverandører, der går op i bæredygtighed.


Mød os
Vil du også gerne møde den håndværker, der skal udbedre din skade? Det forstår vi godt, for det handler om tillid. Hos Sjællands Tømrer og SnedkerService gør vi en dyd ud af, at du får din egen personlige håndværker fra start til slut. Mød os ved at klikke her.

Byg Garanti – vi er selvfølgelig medlem
Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti – dit økonomiske sikkerhedsnet, som sikrer dig kvaliteten af vores arbejde.