Klar til at tage en snak?

Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning.

FÅ TILBUD OG PRIS PÅ NY PORT TIL GARAGEN

billede port 4

Ny garageport? Fremstillet specielt til det barske danske klima
Hos Sjællands Tømrer og SnedkerService tilbyder vi alt inden for montage, service, reparation og vedligeholdelse af porte. Vi har fokus på funktionalitet og design, og så leverer og monterer vi garageporte i høj kvalitet af mærket nordicsystem.

Portene er fremstillet specielt til det barske danske klima. For alle produkter gælder det, at de lever op til de højeste kvalitetskrav og overholder alle internationale sikkerhedskrav og EU-direktiver.

Som kunde har du også mulighed for at designe din helt egen drømmeport. Du kan selv vælge design, farve, størrelse og struktur, så du får præcis dét, du gerne vil have. Find inspiration i brochuren her. 

Vi har en portmontør ansat i Sjællands Tømrer og SnedkerService, der har 15 års erfaring inden for området, så har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Serviceeftersyn 
Hos Sjællands Tømrer og SnedkerService oplever vi, at vores private kunder ofte kun har brug for et årligt serviceeftersyn. Det er tilstrækkeligt for at sikre, at porten åbner og lukker hver gang. Lad årligt vores dygtige porttekniker gennemgår din port grundigt, så den er indstillet rigtigt og opfylder sikkerhedskravene.


Tænker på miljøet

Vi anvender selvfølgelig kun godkendte materialer i høj kvalitet produceret af pålidelige og kompetence leverandører, der går op i bæredygtighed.


Har du spørgsmål?

Vi er altid parate til at give dig et godt tilbud – naturligvis uforpligtende. Sjællands Tømrer og SnedkerService har kunder på hele Sjælland.


Byg Garanti – vi er selvfølgelig medlem
Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti – dit økonomiske sikkerhedsnet, som sikrer dig kvaliteten af vores arbejde.